Sussie och hennes sambo sparar 8000 kronor i månaden efter att de samlat sina dyra lån och krediter hos Lendify.
– Det som blir över ska vi lägga på sparande, resor och barnbarnen, säger hon.

Lär dig mer om sparande i Lendifys ekonomiskola

Sussie bestämde sig för att samla sina egna och sambons dyra lån och krediter på ett ställe med lägre ränta. För att hitta ett bra erbjudande bland djungeln av banker och långivare gjorde hon en snabb förfrågan genom en jämförelsetjänst. Sussie fick flera olika erbjudanden men bestämde sig snabbt för Lendify.

Lån utan banken ger bättre ränta

Lendify erbjuder så kallade peer to peer-lån vilket innebär att man skär bort onödiga mellanhänder och lånar direkt av varandra På så sätt kan Lendify erbjuda låntagarna fördelaktiga räntor.

– Lendify kunde erbjuda mig en lägre ränta, erbjudandet var lätt att förstå och samtidigt var alla jag pratade med väldigt trevliga, säger Sussie.

 

Hushållet sparar 8000 kronor i månaden

Hela processen från att Sussie bestämt sig för att samla sina lån till att det var gjort hos Lendify gick väldigt snabbt och smidigt. När Sussie skickat en förfrågan ringde Lendify upp henne direkt med ett erbjudande. När hon valt att gå vidare med dem genomförde de en kreditupplysning och skickade sedan ett avtal till Sussie. Så fort hon signerat avtalet digitalt fick hon pengarna in på kontot, med dem betalade hon sedan av de gamla lånen.

– Det blev jättebra! Jag och min sambo sänkte hushållets kostnader med 8000 kronor i månaden, säger hon.

 

Planerar resa till Karibien

Lendify erbjuder alla sina kunder lojalitetsprogrammet Lendify Rewards. Med programmet kan Sussie nu samla poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. Poängen används sedan för att sänka räntan ytterligare.

– Jag har valt att betala mina räkningar med autogiro eftersom det är bekvämt och bra för miljön. Att jag dessutom får poäng för det är en bra bonus, säger hon.

Sussie och hennes sambo har nu mycket bättre ekonomi, inkomsterna räcker och blir över utan att de behöver tänka lika mycket på det. Pengarna de sparar ska de lägga på buffertsparande, barnbarnen och på resor, bland annat blir det en kryssning till Karibien.

Se hur mycket du kan spara genom att samla dina lån och krediter hos Lendify