Låna pengar från utlandet

Om du bor, jobbar eller reser utomlands men fortfarande är folkbokförd i Sverige vill du oftast låna pengar av svenska långivare. Hos Lendify är det inget hinder att du befinner dig utomlands – att låna pengar är fullt möjligt ändå. Det enda du behöver för att ansöka är ditt BankID.

Ibland kan en utlandsvistelse komma med oväntade utgifter, exempelvis om du råkar ut för brott eller en olycka. Det är utgifter som du inte kan planera men som du oftast måste betala direkt när de kommer. De pengarna finns oftast inte med i semesterkalkylen, vilket gör att du snabbt och enkelt behöver få tag i extra medel.

Så lånar du pengar utomlands

Att låna pengar när du befinner dig utomlands kan vara svårt via storbankerna. Däremot kan du alltid låna pengar via Lendify, oavsett var du befinner dig. De grundkrav du behöver uppfylla är:
– Du ska ha fyllt 18 år
– Vara folkbokförd i Sverige
– Ha en inkomst på minst 180 000 kronor per år
– Inga betalningsanmärkningar
– Inga skulder hos Kronofogden

Så länge du uppfyller kraven kan du ansöka om ett Lendifylån även om du befinner dig i exempelvis USA. Du ansöker snabbt och enkelt via hemsidan och du får svar direkt. Om du beviljas ett lån så betalas pengarna ut omgående, och du slipper vänta flera så kallade “bankdagar”.  

Sänk din ränta

Som medlem i det unika lojalitetsprogrammet Lendify Rewards kan du sänka din ränta med tiden i takt med att du betalar av på din skuld. Det är ett unikt program där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. De poäng du samlar via programmet kan du byta mot olika belöningar, antingen i form av sänkt ränta eller pengar som sätts in på ett investeringskonto hos Lendify. I takt med att du betalar av lånet kan du alltså få lägre räntekostnader, till skillnad från storbankerna som alltid har samma ränta trots att du alltid betalar av lånet i tid.